Sist sesong ble Storhamar 2 kun slått av Tønsberg på tabellen, men Hamar-klubben valgte å takke nei til å spille kvalik til 1. divisjon.

Denne sesongen har laget som mål å rykke opp.

Men flere spillere er borte: Carl Oscar Bøe Andersen, Trygve Hillestad, Jonas Bjørgen Paulsen, Martin Lindstad, Dima Smirnov er blant spillerne man ikke finner på årets lagoppstilling.

Valera Smirnov, Nicklas Arnseth, Tobias Brustad er alle nye på laget, etter at de har gått gradene oppover i klubbens juniorsystem. I tillegg til at André Svarstad har gjort comeback. 

 - Jeg er usikker på hvor vi står nå. Vi har mistet mange gode og viktige spillere, men jeg ser fram mot å spille kamper igjen, sier Simen Sveen, som spilte finaler med Storhamars A-laget mot Stavanger Oilers våren 2015.

Han har ikke noe konkret mål for sesongen.

- Målet til laget er å rykke opp, men jeg er usikker. For meg er det viktigst å ha det moro med gutta, og så får det andre komme etter hvert. Men selvfølgelig spiller vi for å vinne, sier han.

Sveen ønsker også å rose Børre Østvang, lagets trener.

- Hadde ikke Børre vært med, hadde det ikke vært noe gøy. Han driver oss framover, og han gjør det på en god måte. Børre er utrolig viktig for oss, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00