Høvik - Hamar IL 8-3

HIL sliter tungt om dagen. I denne kampen var HIL med i lange perioder, men som tidligere kamper får laget perioder der det ikke fungerer i det hele tatt.

I denne kampen varte den svake perioden i ti minutter og det var mer enn nok for hjemmelaget.

Marcus Turpeinen sa det slik etter tapet.

- Vi er med i lange perioder, men får oss noen smeller i løpet av 90 minutter. Vi har bra innsats og vi kriger godt. Det virker som ikke vi har en plan, men det har vi selvfølgelig. Vi klarer bare ikke å følge den. Vi blir straffet knallhardt i denne kampen, og reiser hjem med nok et stortap, sier en skuffet Marcus Turpeinen.

Noe positivt var det i denne kampen. Sjøl etter flere stortap, viser HIL god lagmoral. Det er ingen spillere som depper og det er nesten en liten brag slik HIL spiller om dagen.

Backrekka som vi kritiserte i forrige kamp, var langt bedre i denne kampen. Det er noe å ta med seg videre.

Sigurd Jensen Gjendal scoret HILs første mål. Finske Pekka Niska sto for de to siste målene.

Godfølelsen burde komme inn i laget snart, for allerede på søndag kommer Stabæk på besøk i Vikingskipet. Der trenger hjemmelaget både flaks og godt spill i samtlige 90 minutter, om i det hele tatt skal bli poeng.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.