Sundmoen har vært en veldig viktig brikke i Storhamar-laget, som ble nummer fem i eliteserien, og gikk helt til semifinalen i sluttspillet

– Dette var utrolig hyggelig. Jeg er veldig takknemlig for alle som har stemt på meg. Og jeg setter stor pris på alle som har kommet til BoligPartner Arena får å se på oss denne sesongen, sier Sundmoen til Storhamar Håndball sine nettsider.

Prisen får hun etter at det var holdt en avstemning på Norsk Topphåndball sine nettsider, der Sundmoen fikk flest stemmer fra publikum.

Trener Arne Senstad sier prisen er fortjent.

– Det er selvfølgelig hyggelig at mange har stemt på Kamilla. Hun har vært god hele sesongen og er veldig viktig for oss, sier han til storhamar.topphandball.no

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.