Storhamar (19) 36 - Glassverket (13) 31

KORT SAGT: Storhamar gjør mye bra i angrep, men slipper inn enormt mange mål. Fryktelig forsvarskamp.

Tilskuere: 924.

Dommere: Sondre Liltved og Jørgen Jørstad.

Utvisninger

Storhamar: 1 x 2 min

Glassverket: 1 x 2 min

Storhamars lag

Inga Presker Lea Løkke-Øwre, (målvakter). Gabriella Juhasz 1, Elise Skinnehaugen 6, Ellen Marie Folkvord 8, Hilde Egset 2, Andrea Næss 3, Tonje Enkerud 5, Mia Solberg Svele 5, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth 5, Martine Hovden, Aleksandra Zimny 1.

Toppscorer Glassverket: Renate Saastad Sømme 10

HA-Børsen

***: Ingen

**: Mia Svele

*: Ellen Marie Folkvord, Elise Skinnehaugen.

Pluss: Scorer mange mål. Rundspiller til tider Drammens-laget før pause.

Minus: Slipper inn enkle baklengsmål. Taper en haug av dueller inne på streken – og lar Glassverket-spillerne få gå opp enkelt og skyte fra ni meter.

Neste kamp: Møter Stabæk hjemme 24. september.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.