Petter Vaagan Moen, som måtte forlate Briskeby i ambulanse søndag, kan være ute i seks uker. Nærmere undersøkelser viste at kantspilleren har brekt et ribbein.

Trener Kevin Knappen er glad for at Vaagan Moen vil komme tilbake på banen, men han har fått mer å tenke på – midt i opprykkskampen.

– Vi vil vurdere å hente inn en erstatter for ham. Vi har sagt at vi ønsker å ha en konkurransedyktig stall. Og dersom Petter blir ute i lang tid, er det noe vi må tenke på om vi skal gjøre.

Blaka-erstatter

Det er ikke bare Vaagan Moen som skal erstattes. Før helgen forlot Valentin Blaka (21) HamKam til fordel for Brumunddal.

– Da Blaka gikk ut, hadde vi bestemt oss for at vi skulle hente inn en spiller til for ham, forteller Knappen.

Treneren forteller at søndagen var spesiell for ham.

– Fotball blir litt uviktig når ting blir som det ble. Det er alltid viktig for oss å vinne, men du er mest opptatt av at spillerne dine skal ha det bra. Det ble en hektisk og tankefull kveld, der vi forsøkte å få kontroll over situasjonen, sier han.

ikke livstruende

Til tross for at det så alvorlig ut da Vaagan Moen ble liggende på kunstgresset, fikk Knappen tidlig oppløftende meldinger fra sykehuset.

– Vi fikk raskt vite at det ikke var livstruende. Petter var gjennom en masse prøver, og nå er det ribbeinsbruddet det står på, forteller han.

Hovedpersonen sier dette om situasjonen:

– Jeg var redd. Når man ikke får puste, blir man redd. Jeg forsto hva som hadde skjedd, og når man er så nære et sykehus, går det bra, sier Vaagan Moen, som hadde kjent smerter i brystet etter en duell før pausen.

– Det gikk gradvis bedre, selv om det var vondt. I andre omgang ble jeg svimmel, og jeg fikk ikke puste. Det var et knekt ribbein som gikk inn i lungen, forklarer Vaagan Moen om situasjonen.

øyeinfeksjon

Det var ikke bare Petter Vaagan Moen som forlot Briskeby med retning sykehuset søndag ettermiddag, for Jacob Egeris var førstemann.

– Jacob har slitt med en infeksjon på øyet, og han ble kjørt til Elverum like før kampen, forteller Knappen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.