På 3000 meter ble det spurtoppgjør mellom Martin Rønnild og Oscar Östlund, som til slutt delte seieren. Begge gikk i mål til tiden 10.44.

På knebøy hadde unggutter Håkon Opheim Engh (18) best resultat med 195 kg. Han klarte nesten 205 kg.

- Vi med to 18-åringer med Simen Andre Edvardsen og Håkon, og begge er med oppe i toppsjiktet i flere øvelser. Det imponerer meg. De viser at de er på et fysisk nivå som hører GET-ligaen til, sier Neby.

På kassehopp-øvelsen hadde Storhamar fem mann over 100 hopp på 90 sekunder. Mikkel Søgaard og Hampus Gustafsson var best med 109 hopp.

Anders Gulliksen var overlegen på 40 meter sprint, med tiden 4,87 sekunder.

Martin Rønnild løftet 140 kilo i benkpress og var dermed best på laget.

Tore Neby synes det så lovende ut.

- Jeg synes det generelt så greit ut. Det gikk bedre i år enn i fjor, og det synes på resultatene, sier Neby.

Martin Rønnild ble beste Storhamar-mann i sammendraget. Kun fire spillere i hele ligaen testet bedre enn 1996-modellen.

Storhamar løftet seg fra fjorårets 9. plass opp til å bli nummer seks i år. 

Vålerenga vant IronMan-konkurransen foran Stavanger Oilers og Sparta Warriors.

Den individuelle konkurransen vant Martin Laumann Ylven (Vålerenga) foran Sigbjørn Osa (M/S), Tallak Lyngset (Vålerenga), Jørgen Kvål (Stavanger Oilers) og altså Martin Rønnild (Storhamar).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.