Markus Naglestad har tatt Briskeby og andredivisjon med storm. Forrige helg senket han Brumunddal med to scoringer, og søndag gjorde han hat trick på fem-seks minutter da Finnsnes ble slått.

På to kamper har nykommeren fra Sandefjord dermed scoret like mange som Kevin Beugré har gjort på en halv sesong. Fortsetter han i samme tempo, kjenner avdelingens toppscorere, lagkamerat Ivar Sollie Rønning og Alta-spiller Vegard Braaten (begge 11 mål), snart pusten hans i nakken.

- Kan Markus Naglestad knipe toppscorertittelen?

- Det kan han, smiler mannen som fort kan skyte Kamma til opprykk.

LES OGSÅ: Alt under kontroll med Vaagan Moen

Møt HamKam-fansens nye yndling i videoen øverst på siden!

Les også
SPORT

HATV: Sjekk den nye superspissens tre lynraske mål!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.