HamKam tok tilbake tabelltoppen da Finnsnes ble slått 3-0 på Briskeby.

Men etter kampen var det ikke resultatet eller de tre scoringene til Markus Naglestad det ble pratet om på Briskeby.

Med ni minutter igjen på kampuret la nemlig Petter Vaagan Moen seg ned på kunstgresset, tilsynelatende med smerter i brystet. Profilen ble båret av banen av medisinsk personell og etter hvert tatt med i ambulanse.

Da laget skulle feire seieren i garderoben, var det langt roligere enn hva man kan forvente etter en 3-0-seier.

- Stemningen blir annerledes når det skjer ting som dette. Vi vet ikke så mye ennå, men han sliter med å puste. Det er ikke hjertet, men det kan være en punktert lunge, sa trener Kevin Knappen til HA-sporten.

Litt over klokka 18 oppdaterte Knappen HA-sporten ytterligere.

- Det er ikke noe med lungene, og det er er under kontroll, skrev han i en SMS.

Like før 20.00 skrev Knappen dette:

- Er på sykehuset nå, stabilt. Har det etter forholdene bra. 

Naglestad herjet

Tidlig i kampen plukket Simen Bolkan Nordli opp en andreball og stormet inn i Finnsnes-boksen. Unggutten ble tilsynelatende felt, men dommer Haakon Megan vinket spillet videre, til protester fra hjemmelaget.

Etter 18 minutter fikk ikke HamKam straffespark, men frispark. Det er imidlertid ikke så mye dårligere når man har Markus Naglestad på banen. Nykommeren curlet ballen elegant i hjørnet til 1-0.

Sørlendingen gjorde to mål mot Brumunddal, og bare tre minutter senere gjentok han bedriften foran egne supportere. Truls Jevne Hagen vant ballen ved dødlinja, og han leverte videre til Naglestad, som pirket inn 2-0.

Naglestad var i fyr og flamme, og bare et par minutter senere var hat tricket et faktum. Spissen tok med seg ballen mot et ryggende Finnsnes-forsvar og smekket nummer tre ned i det lengste hjørnet.

- Han gjør sine saker godt, og han er et uromoment. Han er kvikk, og det smeller når han får muligheten, sier Knappen.

Transportetappe

Etter de tre kvikke scoringene midt i første omgang roet HamKam ned tempoet, og resten av kampen ble mindre publikumsvennlig. Gjestene fikk holde mer på ballen, men Lukasz Jarosinski ble bare testet ordentlig én gang.

Like før slutt satte Naglestad fart, og Markus Rolandsen måtte ty til kyniske midler like utenfor egen 16-meter. Rødt kort til Rolandsen - frispark til Kamma.

Frisparket, som Naglestad selv naturligvis tok, gikk over.

HamKam vant 3-0 og tok tilbake tabelledelsen.

HamKams lag (4-4-1-1): Lukasz Jarosinski - Nicholas Mickelson, Ruben Alegre, Francois Yabré, John Anders Rise - Petter Vaagan Moen (Mikkel Gran Frankmo fra 82.), Markus Solbakken (Sander Eng Strand fra 90.), Truls Jevne Hagen, Ole Erik Midtskogen - Simen Bolkan Nordli (Kevin Beugré fra 61.) - Markus Naglestad.

Les også
SPORT

HATV: Sjekk den nye superspissens tre lynraske mål!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.