HamKam - Finnsnes 3-0

Søndag ettermiddag banket Markus Naglestad inn tre scoringer på fem minutter.

Trener Kevin Knappen er imponert over det sørlendingen har vist så langt i HamKam-trøya.

– Han holdt show i første omgang, der det smalt tre ganger på rad på kort tid, sier treneren og legger til:

– Han scoret to nå sist, og han scoret tre igjen. Vi skal ta godt vare på ham.

har avtale om å forlenge

Da HA-sporten spør om Naglestad er en spiller han kan tenke seg å ha med til 1. divisjon neste år – dersom laget spiller der – svarer han:

– Vi har en avtale ut året, men så har vi en enighet om at dersom han er fornøyd, og vi er fornøye med ham, kan det være muligheter for mer. Og så langt, så godt, smiler han.

Knappen er sikker på at spissen vil lykkes i 1. divisjon.

– Han har en spisskompetanse med avslutningene sine, der han er en målgarantist i 2. divisjon. Og det tror jeg også at han kan være i 1. divisjon, sier Knappen.

Søndag sto viktige Ivar Sollie Rønning oppført på benken, men han fikk hvile hele kampen.

– Dersom det hadde vært to kamper igjen, hadde han spilt, sier Kevin Knappen.

trives i hamar

Naglestad forteller at han har fått et godt inntrykk av Hamar.

– Jeg har vært her i ti dager, og den tiden har vært veldig fin. Jeg flytter inn i ny leilighet i kveld (søndag kveld), og nå begynner jeg få finne meg til rette, sier HamKams nummer 99.

Han er glad for den gode starten han har hatt, og han kan tenke seg å fortsette etter sesongen.

– Det er jeg absolutt åpen for. Det kommer an på litt flere ting enn opprykk, men det er selvfølgelig aktuelt, svarer han.

nese for mål

Søndag fikk de 957 Briskeby-tilskuerne se spiss-kometen banke inn et frispark fra snaut 20 meter, pirke inn en scoring fra kloss hold, og så kronet han hat tricket med å finte vekk en motspiller og dundre ballen nede i det lengste hjørnet fra venstresiden.

– Det var fem effektive minutter. Jeg tenker mål, jeg ser på keeper, og jeg ser på motspillerne. Først og fremst ser jeg på mulighetene jeg og medspillerne mine har for å score, svarer målsniken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.