Storhamar – Sander 1–0

Etter en sjansefattig første omgang kom endelig uttellingen for de gule og blå ti minutter etter hvilen. Stig Haug raget høyest på en corner og stanget inn 1–0 til vertene. Storhamar hadde god kontroll på gjestene Sander, men klarte ikke å omsette overtaket i flere scoringer. Sander vasket fram et par cornere på overtid, men seieren var aldri truet. Dermed endte det med tre poeng for Storhamar som slo tilbake etter tapet for Fart.

Gjøvik-Lyn 2 – Løten 0–5

Etter litt startvansker våknet Løten til fulle i andre omgang.

På overtid i første omgang fikk hjemmelaget straffe. Den bommet de på, og Løten kunne puste lettet ut.

I de siste 45 minuttene fikk vi se hva som bor i Løten. Spillet satt og scoringene kom på løpende bånd. Midtbanespiller Aleksander Woo Enger startet på kant i den bakre treeren, men ble flyttet opp på midtbanen. Der herjet han og var kampens profil. Også Emil Lynum var god.

Mål for Løten: Emil Lynum 2, Lars Erik Storbæk 1, Mohamed Zejnullahu 1, Karsten Enger 1.

MBK – Eidskog 3–2

Også MBK plukket med seg tre viktige poeng. Hjemmelaget ledet 2–0 etter 45 minutter.

Banens desidert beste spiller var midtbanespiller Dmytro Yampolskyy. Han var i en egen klasse. Tre viktige poeng til gladgjengen gjør at MBK har meldt seg på igjen. Mål for MBK: Jim Sørum Johansen 2, Dmytro Yampolskyy.

Ridabu – Nordre Land 3–1

Ridabu har spilt langt bedre i kamper der laget har tapt. Denne gangen hadde laget marginene på sin side.

Trener Ole Johnny Sundt var en glad mann etter lagets første seier.

– Det er klart dette smakte godt. Vi har spilt langt bedre før i år, men seieren måtte komme for oss også, sier trener Sundt.

Åsmund Jødahl scoret to mål og var nest sist på den tredje. Banenes beste spiller. Selv om Ridabu kun har én seier, er det mulig å innhente flere av lagene like foran dem på tabellen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.