Selv om det ble 1-2-tap mot seriefavoritten Lyn i første seriekamp, er Fart i god form.

Det laget som startet mot Lyn, kommer trolig til å starte mot Øvrevoll Hosle også. Ingen spillere spilte seg ut av laget. Trener Frode Bekk roste sine spillere etter kampen, selv om det ble tap.

– Ingen har grunn til å henge med hodet. Vi må huske på at vi spilte borte mot seriefavoritten. I perioder spiller vi rett og slett ut Lyn. Synd vi ikke får som fortjent, sier Bekk.

At ikke Fart scoret på sjansene sine i denne kampen var mer uflaks enn udyktighet. Fire skudd i metallet, sier det meste. I tillegg ble de snytt for et straffespark og et mål der Dorthea Glorud ble feilaktig avblåst for offside.

Selv om Fart er i form, får de ikke noe gratis i åpningskampene. Øvrevoll Hosle er et godt lag, men Fart kan vinne over jentene fra Øvrevoll.

– Det er klart det blir tøft. Vi blir tatt på alvor av motstanderne i år. Vi har fått inn spennende spillere i laget og kan hamle opp med hvem som helst, fortsetter trener Frode Bekk.

– Vi må prestere på et høyt nivå og vi stiller med det sterkeste laget vi kan ha. Vi har trent godt og er klare for å kjempe om sesongens første poeng. Vi har tatt kvantesteg siden i fjor og har stor tro på at vi skal henge med i toppen, sier Fart-treneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.