Storhamars nye daglige leder, og meget viktige spiller, har en god følelse før møtet med Stabæk onsdag.

– Jeg har en veldig god følelse. Vi har trent bra i mesterskapspausen og gjennom høytiden. Det har sett bra ut. Vi er godt rustet, og vi har et godt grunnlag fysisk. Jeg føler det nesten er som en ny sesong, når vi ikke spiller seriekamper på nesten tre måneder. Det har ikke vært så mye kamptrening, men vi har trent mye styrke og utholdenhet, som er veldig viktig, forteller Sundmoen.

LES OGSÅ: Smertene kom tilbake

Positiv sundmoen

Bakspilleren har som nevnt slitt med et kne i en lengre periode. Nå har hun positive nyheter om sin skadesituasjon.

– Kneet føles veldig bra, og jeg har ikke hatt noen plager med det nå. Jeg har vært litt av og på treningsmessig, men det har med å ikke overbelaste å gjøre. Alderen har også noe å si der, forteller hun muntert.

Storhamar sliter med mange skader, og reiser med ni eller ti spillere til Stabæk og Nadderudhallen.

– Det er jo ikke optimalt at vi ikke kan bruke to lag på trening, men Arne er veldig flink til å gjøre det beste ut av situasjonen. Det blir jo ikke helt likt som en kampsituasjon. Det kan være tungt iblant når vi ikke har så mange spillere, men vi prøver å gjøre det vi kan. Vi som har kunnet trene i denne desemberpausen, er veldig godt rustet.

SE VIDEO: Sundmoen får dommen fra legen

Vil gå for topp fire

Sundmoen forteller at det blir en tøff vårsesong for Storhamar.

– Jeg føler at vi kunne spilt bedre i noen kamper, noe jeg håper vi kan ta igjen i vårsesongen. Et lite steg opp kan vi satse på. Som lag føler jeg at vi er gode nok til å komme topp fire, men så har vi hatt mange skader, som man ikke får styrt. Akkurat nå er vi der vi skal være, men jeg håper vi kan kjempe om å komme topp fire og oppover, forteller hun offensivt.

Som HA-sporten meldte tirsdag, har ikke Storhamar spilt mange kamper i landslagspausen. Det føler ikke Sundmoen er noe stort problem.

– Vi spiller mye på trening, så det går egentlig fint, sier Kamilla Sundmoen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00