Så urettferdig kan fotball være. Fart spilte i perioder god fotball, men måtte slite for å få ballen i mål. 2–5 gir et feil bilde av kampen.

Farts klart beste spiller, Dorthea Glorud, scoret etter 19 minutter og Fart ledet fortjent. Det holdt i kun to minutter. Fløya scoret et heldig mål. Baklengs nummer to er enda heldigere. En Fart-forsvarer skal skyte ballen vekk, men treffer en motspiller, og ballen triller i mål.

Lagene gikk til pause på stillingen 1–2.

Alt gikk galt

I andreomgang gnistret det nesten av Fart. To ganger alene mot Fløyas keeper hjalp ikke. Skudd som alle trodde gikk i mål, smalt i stengene. Det skulle liksom ikke lykkes for hjemmelaget.

Gikk det tungt for Fart, så gikk det desto lettere for Fløya. Et ufarlig frispark fra spiss vinkel gikk forbi samtlige spillere og trillet inn i nettet. De to siste målene var også av det heldige slaget.

– Vi hadde sjansen

Fart-trener Frode Bekk var svært skuffet etter kampen, for dette var kampen Fart kunne tatt tre poeng i.

– I dag gikk alt mot oss. At vi taper denne kampen 5-2, er nesten ikke til å tro. Vi var rett og slett bedre enn Fløya i lange perioder. Nå skal jeg ikke bortforklare ting, for vi gjør også veldig mye rart. En haug med personlige feil gjør at det blir mål mot oss. Nå blir det vanskelig med tanke på å klare oss. Det er opp til oss, for vi møter to av lagene som ligger bak oss på tabellen i de siste kampene, sier trener Bekk.

Dorthea Glorud spilte en meget god kamp. En scoring, men det burde ha vært to eller tre mål. Allikevel må hun være godt fornøyd med egen prestasjon.

Camilla Bekkevold bør også være fornøyd med egen innsats. Camilla spilte sin klart beste kamp for sesongen. Hun jobbet og slet i hele kampen. I tillegg scoret hun det viktige 2-2-målet.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.