I første omgang produserte ikke Fart en eneste sjanse. Spillerne tok feil valg i nesten alle situasjoner.

Den enkleste pasning ble slått til en motstander. Til og med innkastene ble kastet til en motspiller.

Trener Frode Bekk var ikke nådig i sin tordentale i pausa til spillerne.

- Jeg sa rett ut at hadde jeg hatt mulighet til å skifte ut 11 spillere, så hadde jeg gjort det. Vi møtte et dårlig lag som vi skal slå. I stedet var det vi som ble løpene imellom i nesten 90 minutter, sa en skuffet Bekk.

Ingrid Kvernvoldens scoring 12 minutter før slutt, ga ikke Fart den vitamininnsprøytningen som vi har sett tidligere.

Trener Frode Bekk gjorde det han kunne fra sidelinjen. Formasjonsendring ga ikke treneren noen verdens ting. Spillere byttet plasser i håp om det kunne skje noe.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.