– Vi var sjanseløse. Vi hang ikke med og de var bedre enn oss i alt. Vi ble fraløpt og slått trekanter rundt, sier Bekk.

Fem baklengsmål

Kristin Mikaelsen scoret det første av i alt fem Lyn-mål, etter elleve minutter. Så holdt Fart unna i snaue 20 minutter før Ane Nyløkken Helseth var uheldig og satte ballen i eget nett.

Lyns Andrea Willmann fullførte så sitt hattrick med tre scoringer på rad, før Maja Grøneng Flengsrud og Nyløkken Helseth pyntet på resultatet for Farts del. Midtbanespiller Ane Olsen var sammen med keeper Lisabet Johansen og Dorthea Glorud de eneste som fikk godkjent av treneren.

- Ane var en av de beste utpå bana, Lisabet hadde ikke skylda i noen av målene og reddet mye ellers, Dorthea løp og jobbet hardt hele kampen. Resten var ikke i nærheten.

Ikke trygge ennå

Etter 3-0-seieren over Haugar i helgen ville ikke Bekk gå med på at laget hans hadde fornyet kontrakten i 1. divisjon, selv om det er åtte poeng ned til nedrykk. Etter tapet mot Lyn ville han i hvert fall ikke gå med på at plassen var reddet.

- Lyn er et lag vi burde være omtrent like gode som, men det var vi ikke i dag. Jeg tror ikke vi taper resten av kampene og rykker ned, men vi ser at vi har et problem, sier Bekk.

Fart stilte med følgende lag (4-5-1): Lisabet Johansen – Sina Sagbakken (Ane Storødegård fra 70.), Maren K. Andersen, Gina E. Bryhni, Ane N. Helseth – Kristine Lonkemoen, Ane Olsen, Maja G. Flengsrud, Dorthea Glorud, Camilla Bekkevold – Sigrid Lierhagen (Marie Skjeltorp fra 80.).