Fart – Grei 2–2

Fart startet svakt, men kom seg utover førsteomgangen. Etter 32 minutter scoret Camilla Bekkevold. Fine kombinasjoner ble avsluttet sikkert av kantspillere.

Tåler ikke å lede

Det tok Grei drøye minuttet før lagene var like langt. Fart skal ha ros for herlig innsats, men må ha bedre fokus etter egne scoringer.

Trener Frode Bekk er klar over hvor sårbare laget er etter scoring.

– Det er ikke første gang dette. Det ser ut som om vi ikke tåler å ta ledelsen i kamper. Der må vi bli flinkere, sier Frode Bekk.

Lagene gikk til pause med 1–1. Andre omgang startet bedre for hjemmelaget og laget produserte nok sjanser til å ta ledelsen. Det gjorde også Fart. Dorthea Glorud gjorde alt rett foran målet til grei og Fart gikk fortjent opp i ledelsen.

Selv om ingen på Fart spilte optimalt, var det noe positivt over spillet. De gangene det ble feilpasninger, jobbet samtlige livet av seg for å vinne tilbake ballen.

Utrolig dømming

Da kampen gikk mot overtid, signaliserte dommer Hanne Marit Normann for to minutter tillegg. Hva som gjorde at kampen ble spilt i hele 97 minutter, er det vel bare dommer Normann som vet.

Fire minutter på overtid scoret Grei på et godt frispark. Farts keeper Marianne Aaberg var dessverre sjanseløs.

Nå var det ikke bare denne avgjørelsen som gjorde at dommertrioen nok har hatt bedre dager. Assistentdommerne vinket for offside, men angret seg. Spillerne stoppet opp flere ganger, men spillet gikk videre.

Selv om resultatet føltes som tap, var dette sesongens første poeng for Fart.

Sina Sagbakken var kampens ener, men måtte ut med skade på overtid. I en duell sendte en Grei-spiller Sina rett i bakken med en albue rett i kinnbeinet. Sina måtte ut med alle regnbuens farger rundt øyet.

Spissen Kristin Blien hadde også en svært god kamp. Løpene hennes åpnet Grei-forsvaret gang på gang. I tillegg til gode løp, jobbet hun som en slave i samtlige minutter