I dag tar Farts spillere turen til Øvrevoll Hosle og første runde i NM. Fart bytter fire spillere fra kampen mot Lyn lørdag.

Marianne Aaberg, Kristina Sætre Pedersen, Kristine Lonkemoen og Krista Cellucci står alle over i dagens cupkamp.

Det eneste som er bestemt, er at Torbjørg Austlid tar over plassen til Marianne Aaberg mellom stengene. Aaberg har stått veldig bra i de første seriekampene, men trener Frode Bekk mener at også Torbjørg Austlid fortjener en sjanse.

Hvem som tar de resterende plassene, var ikke trener Frode Bekk helt sikker på i går kveld.

– Det er ennå ikke klart, men det kan skje at ungjentene Maria Zouhar og Cathrine Løvås spiller sin første A-kamp fra start, sier trener Bekk. Fart har aldri prioritert cupen noen gang. Det gjør ikke Fart denne gangen heller.

– Det er klart vi vil ha et godt resultat, men det er ikke verdens undergang om vi skulle tape mot Øvrevoll Hosle, sier trener Bekk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.