Kirkebakken Grand Prix i Hamar ble arrangert for 16. gang på onsdag, og det var mange som hadde møtt opp, i pøsende regnvær, for å se skieliten sprinte om kapp i sentrum. 

Fall og Krogh vant

På jentesiden utfordret skiskytter Tiril Eckhoff langrennstoppene Maiken Caspersen Falla, Lotta Weng, Astrid Urenholdt Jacobsen, Thea Kroken Murud og Ingvild Flugstad Østberg. Etter seier i det innledende heatet gikk også Falla gikk inn til seier i finalen, etterfulgt av Østberg på andreplass og slovenske Katja Visnar på tredje. 

På herresiden var det Finn Hågen Krog som var raskest, etterfulgt av Petter Staxton og Niklas Dyrhaug. Det lokalet håpet Simen Sveen endte på en fjerdeplass, etter å ha kommet som nummer to (etter Krog) i det innledende heatet. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.