Moelven - Eidskog 4-0

En så tydelig at dette var en kamp helt uten nerve. Ingen av lagene kunne verken gå opp eller ned. Det eneste som skjedde, var at lagene byttet plass på tabellen.

Moelven var det laget som var minst svake i de første 45 minuttene. Bortelaget klarte ikke en eneste pasning og lå fortjent under i målprotokollen med 0-1.

De siste 45 minuttene fikk vi se et helt annet hjemmelag. Trener Geir Haga fikk luket vekk de dårlige pasningene og spillet bedret seg betraktelig.

Midtstopper Axel Alexander Dobloug var hjemmelaget beste spiller. I tillegg til godt stopperspill, scoret han to mål. Også Stig Heggelund skal ha ros for herlig innsats og godt spill.

Moelvens to siste mål kom på overtid. Først scoret innbytter Even Karlsen et fint mål. Bare sekunder senere kom Stig Heggelund alene mot bortelagets keeper. Heggelund gjorde ingen feil og 4-0 var et faktum.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.