Følg Asker - Brumunddal på h-a.no lørdag fra klokken 16!

Sigurd Ertsås var ikke med i seieren mot Vålerenga 2 forrige helg på grunn av bryllup. Nå er han klar – og veldig tent.

– Nå gikk det jo så bra da jeg var borte, men jeg håper jo selvfølgelig å starte kampen mot Asker. Jeg har slitt litt med en hamstring de siste ukene, men det har endelig løsnet, så det var veldig deilig å kjenne.

Han beskriver sin egen form som oppadgående.

– Jeg har litt igjen med touch og sånn for å være helt på topp, men det kjennes mye bedre ut nå. Nå skal jeg ikke jinxe og si at jeg skal score, men la gå. Jeg scorer mot Asker! Forteller en veldig motivert Ertsås.

– Troen er tilbake

Ertsås ser på spillerne at de har fått troen tilbake.

– De siste ukene har vært veldig bra, og merker litt mer den følelsen om at vi kan slå alle, og alle er villige til å gi alt for å få det til. Det har blitt en ny giv, og mer trøkk i gutta. I de fleste kampene har det ikke stått på viljen, men det har vært noe som har manglet.

Han forteller det var veldig deilig å få seieren, selv om han ikke var involvert sjøl.

– Selvfølgelig var det surt å ikke være med, men det var planlagt for lenge siden. Det var veldig godt å se at den seieren kom.

Lørdagens motstander Asker ligger ett poeng foran Brumunddal på tabellen. Dala er nummer 12 med åtte poeng, under streken.

Asker er nummer ni med ni poeng, over streken.

– Det er disse kampene som er viktig å vippe i vår favør. I denne divisjonen er det mange som tar poeng fra mange. Nå er det veldig tett fortsatt, men det kommer til å skille mer etter hvert. Da hadde det vært veldig greit å være på riktig side av det skillet. Da må vi vinne mot de lagene rundt oss på tabellen, sier Dala-spissen Sigurd Ertsås.

Vil avslutte godt

Brumunddal har tre kamper igjen før ferien-

– Nå skal vi avslutte med tre gode kamper før ferien, så vi gir oss selv et godt utgangspunkt til høsten.

Han tror det blir en tøff kamp på Føyka i Asker.

–Jeg tror det blir litt som bortekampen mot Bærum og hjemmekampen mot Follo, bortsett fra at jeg forventer et helt annet Brumunddal-lag. Gutta ser veldig klare ut, og vi er klare for å kjempe om seieren. Det hadde vært veldig godt med en borteseier, avslutter Ertsås.