Joachim Svendsberget skal erstatte Emil Holst, som gikk fra Brumunddal til Elverum i forrige uke, i Dala-buret. 

Det ble klart onsdag.

- Joachim er ryddig fyr, en bra keeper og en ledertype. Han har vært kaptein de siste årene, og vi føler oss trygge på at han kan gjøre en bra jobb for oss, sier sportslig leder Fred Leo Nysæter til HA-sporten.

Fjorårets Dala-trener fortsetter:

- Han har fått erfaring på det nivået han har spilt. Og jeg er helt sikker på at han har mer inne. Han er tøff i en mot en-situasjoner, god i duellspillet og har bra reaksjoner. Vi har sondert keepere siden i sommer, og da ser vi på ham som en en spennende type.

Nysæter er klar på at det er viktig at han er fra området.

- Han er en lokal gutt, og det er viktig for oss. Og vi ønsker å satse på ham, forteller han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.