– Jeg ser ingen grunn til at jeg ikke skal kunne fortsette å score like mange mål, sier kristiansanderen, som synes det var moro å debutere i lokaloppgjøret.

Han presenterte seg etter halvannet minutt ved å dunke et frispark fra om lag 20 meter i metallet. I andre omgang scoret han alene med keeper, etter lekkert forarbeid av Simen Bolkan Nordli. Så satte han en straffe i sluttminuttene.

– Alt gikk ikke helt på skinner, men det var en vanskelig kamp å skinne i for meg som spiss. Men jeg gjorde jobben med to mål, og var nære et par ganger til, sier han.

Tomålsscoreren var aldri stresset underveis i kampen.

– Jeg visste de ble slitne og at det ville løsne etter hvert. Deilig å starte med seier, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.