I det nye bygget, skal det bli 14 nye sykehjemsplasser og 28 nye omsorgsleiligheter med heldøgns tilsyn. Det nye senteret skal forbindes med Finsalsenteret med en gangkulvert, og benytte fasiliteter som kantine og kjøkken der.

Entreprenøren Eco Sør vant entreprisen, og har allerede startet med grunnarbeidene på tomta hvor det gamle Søsterhjemmet lå, men som nå er revet.

Viktig valgløfte

Det var en stolt ordfører Morten Aspeli som tok det symbolske spadestikket. Arbeiderpartiet hadde som sitt viktigste valgløfte å sørge for å øke sykehjemsdekningen.

- Utbyggingen vil føre til et bedre helhetlig tilbud med nye sykehjemsplasser og omsorgsboliger. De som trenger det, skal få hjelp på riktig nivå, sa ordføreren.

Fest for beboerne

Etter den enkle seremonien på byggeplassen, fikk beboere og ansatte på Finsalsenteret være med på å markere begivenheten i kantina, hvor Vangs egen trubadur Tor Karseth var invitert for å synge og spille, det ble en egen snorklipping og selvfølgelig hadde distriktsleder Olav Øverland bestilt tre store bløtkaker og for å feire begivenheten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.