Alt bildemateriale av jentene vises til retten for lukkede dører, og det er sterke inntrykk som politiet dokumenterer.

Men det er på langt nær alt politiet sitter på.

Politiet har plukket ut et utvalg av bilder og videosnutter som de mener er nok for å gi retten inntrykk av hva det handler om.

Det er forbudt etter norsk lov å lagre og oppbevare det som gjerne kalles seksualiserte bilder og filmer av barn under 16 år. Noen ganger er det litt flytende grenser for hva som defineres som seksualiserte, men politiet følger en slags mal på hva som er innenfor loven og ikke.

Bildene av hver enkelt jente blir vist for retten etter at videoavhørene er avspilt eller jentene fysisk har forklart seg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.