– Hun visste hvor gammel jeg var. Hun visste at jeg var 18 år og hadde bil, vi planla på forhånd at jeg skulle hente henne.

Han sier de to hadde snakket veldig seksuelt på nett før de møttes.

– Jeg tror vi sendte nakenbilder allerede første dag. Jeg mener å huske det. Hun var veldig med på det.

Han avviser at han prøvde å voldta henne i dusjen.

På spørsmål fra politiadvokat Magnus Schartum Hansen vedgår 20-åringen at han kan ha oppgitt en lavere alder de første gangene han tok kontakt med jenta. Han avviser at han tok på henne i bilen, og mener dette er løgn fra jentas side.

– Men det du sier er en total annerledes forklaring enn det hun gir? undrer politiadvokaten seg.

– Ja. Det er det. Jeg reagerer veldig sterkt på det, sier 20-åringen.

– Den redselen hun beskriver, den så ikke jeg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.