Vitnet hadde gitt en beskrivelse av personen som skal samsvare med den savnede.

– Vitnet har gitt en beskrivelse med denne personen som samsvarer med den savnede Evje. Dette vitnet har fulgt med på saken og mener at det er vedkommende han/hun så, forteller operasjonsleder Bård Einar Hoft hos politiet i Innlandet.

Hoft sier det er høyst usikkert om det er Stig Evje som har blitt sett. Det var en forbipasserende som gjorde observasjonen.

– Ja, vi har fått inn et tips om at han kanskje er observert, men det er høyest usikkert ennå, sier Hoft.

Politiet dro ut i 17-tiden mandag ettermiddag, og blant annet søkte de etter spor med hundepatrulje, men søket var resultatløst.

Flere mener at de har sett savnede Stig Evje i løpet av den siste tiden, blant annet på Dokka fredag kveld.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.