Hun har fartstid som keeper for Moelven Fotball i daværende 1. divisjon og som håndballspiller i Stavanger og Nordstrand på toppnivå.

Marit Helene Sannes kommer fra stillingen som prosjektleder i Topro kompetanse på Gjøvik når hun tiltrer som leder for idrett i kulturetaten i Ringsaker kommune 1. september.

Hun har store visjoner om å gjøre idretten til en viktig fellesarena for alle.

– Jeg har bakgrunn fra toppidrett, breddeidrett og folkehelseperspektivet. Mine erfaringer fra arbeidslivet tar jeg med meg inn i den nye jobben, sier Sannes.

Kultursjef Asle Berteig mener hun vil tilføre Ringsaker kommune noe ekstra:

– Vi får inn en idrettsleder som har et mer visjonært perspektiv. Vi har et overordnet mål om at bredere bredde i idretten skal skape flere enere, sier Berteig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.