Moelv Ide & Næringsforum mener at det haster med at Moelv-området får klargjort boligtomter som markedet ønsker seg.

– Dette er noe vi har jobbet med over tid, og nå har vi kommet med en del innspill til Ringsaker kommune, sier Erik Slaatsveen.

SER TIL BRUMUNDDAL

I Brumunddal er det suksess med mjøsnære tomter ved Verven.

– Vi har derfor sett på noe tilsvarende i Moelv, og Smestadvika er et slikt område. Vi mener at det må kunne bli åpnet for boligbygging ned mot Mjøsa, sier Slaatsveen.

Et nytt tomtefelt i Smestadvika er ett av flere innspill fra idé- og næringsforumet. De uttrykker bekymring for at tilgangen på tomter vil stoppe opp.

– Ser vi framover skal Moelv fortsatt vokse og blir sentrale tomter viktig, sier Slaatsveen.

GRUNNEIERE POSITIVE

Grunneierne av eiendommene Løkkesvea (forlengelsen av Ekredalen) og Anderkvern (utvidelse av Bruvollhagen) har gitt uttrykk for at de er positiv til boligutbygging på eiendommene.

– Vi har derfor på det sterkeste anmodet Ringsaker kommune å ta initiativ til en prosess med grunneierne for å få klargjort tomteområdene så raskt som mulig.

Det her vestvendte og attraktive områder for boliger, sier Slaatsveen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.