Det hele starter 1. juli.

– Da blir det Prøysen som er tema. Det er samtidig med åpningen av Prøysenfestivalen. På torget får av besøk av Brakar & Johanna samt Julie Kvalevåg Holm, sier kulturrådgiver Henriette Enger i Ringsaker kommune.

Deretter fortsetter en smak av sommer med allsang med Bernt Torp og Yvonne De Gaus Nygård, lette jazzlåter med Karoline Amb med band, Patriot Paulas festkonsert med deLillos, svingom med Buttekvern seniordans, kjente sommerslagere med Trond Nagell Dahl og Leif Anders Wenzel før det avsluttes med en rockabillydag 12. august.

– Vi ønsker å gjøre de koselig for folk hver lørdag i sommer. Vi vil gi en opplevelse av det beste som sommeren kan tilby for familier, sier Enger.

Høydepunktet blir selvsagt gratiskonserten med deLillos 22. juli.

– Da regner vi med mellom 3.000 og 5.000 mennesker på torget, sier kultursjef Asle Berteig.

De fleste av artistene som opptrer på nyvinningen «Smak av sommer» er lokale aktører.

– Vi ønsker at torget skal være en møteplass. Vi bruker penger på å glede andre med en kulturopplevelse, sier Berteig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.