Lørdag ettermiddag ble en polsk bil stanset av en politipatrulje på Rv 25 (Trysilvegen), ved Ørbekken øst for Elverum.

En nærmere titt på bilen avslørte at den var fullastet med store mengder sigaretter og alkohol.

De to polske statsborgerne i bilen ble pågrepet og kjørt til sentralarresten i Hamar, begge siktet for smugling.

Ifølge Innlandet politidistrikt måtte polakkene ha betalt 270.000 kroner i avgifter dersom de lovlig skulle ha tatt med seg varene inn i landet.

Det valgte de altså ikke å gjøre, og ble i stedet tatt på fersken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.