Det var i morgentimene to personer tørnet sammen og lagde bråk på en privatfest i Løten. Politiet kom til stedet, og fikk meglet mellom partene.

Begge ble så sendt hjem, og politiet melder at etter dette, så ble det rolig på stedet.

På Roa i Lunner ble en person pågrepet, og mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Vedkommende ble framstilt for blodprøve, fikk førerkortet midlertidig beslaglagt og anmeldes.

FAMILIE PÅ FEM KOM SEG UT

Før klokken 05.00 måtte politiet kjøre en person i Hamar til arresten. Vedkommende anmeldes etter ordensforstyrrelse på byen.

I Elverum blir en mann i 20-årene anmeldt for bruk og besittelse av narkotika. 

Etter midnatt kjørte en bil av vegen langs Friisvegen på Ringebu Gudbrandsdalen. To personer ble kjørt til Lillehammer sykehus etter ulykken, og politiet melder at personene hadde smerter i nakke, rygg og bein.

Før midnatt tok det også fyr i ei hytte i Heidal. Da brannvesenet kom til stedet, var hytta allerede overtent, En familie på fem var tilstede i hytta da brannen startet, men alle kom seg uskadet ut. Hytta ble totalskadd i brannen.

På Grua avsluttet politiet sent i går kveld en ungdomsfest som gikk over styr. Det skal ha vært mange mindreårige tilstede.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.