Nå gir fylkesrådet 100.000 kroner for å få med flere kommuner.

10.761 personer besøkte totalt 230.883 stolper i løpet av 2017. Stolpejakten handler om å finne stolper plassert i og rundt byer og tettsteder. Registrering av besøk gjøres blant annet ved bruk av en App og skanning av QR-kode. Målet er å bidra til økt fysisk aktivitet blant befolkningen, gjennom et lett tilgjengelig tilbud der folk bor. I Hedmark er det et mål å få etablert stolpejakt i alle kommuner i fylket, og Hedmark fylkesråd bevilger nå 100.000 kroner til prosjektet i 2018. Midlene for 2018 skal først og fremst gå til kommuner som ikke har stolpejakt fra før.

Vang/Hamar orienteringsklubb hadde flest besøk på sine stolper. 2.813 personer registrerte totalt 54.128 besøk. I Ringsaker registrerte 1.532 personer totalt 2. 634 besøk, mens Løten hadde 28.646 registrerte besøk fordelt på 1.251 personer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.