Boligannonsen til huset "Solgløtt" i Kappvegen 113 på Ridabu er litt utenom det vanlige. På flere av bildene er det en oppblåsbar flamingo, og i nesten samtlige rom ligger frukt strødd på gulvet. Siden annonsen ble lagt i tirsdag formiddag har den gått sin seiersgang på sosiale medier, og ved 21-tiden tirsdag kveld hadde FINN-annonsen blitt sett 78.513 ganger.

-  Er det så mange? Det var en gledelig nyhet. Det er skikkelig morsomt, sier eiendomsfullmektig Rebecca M. Madland i Aktiv Eiendomsmeglig, som står bak påfunnet.

- Det er jeg som har stylet den opp før salg, men tillatelse fra en selger som lot meg få lov til å gjøre det jeg ønsket. Jeg gjorde det samme med nabohuset da jeg solgte det i fjor, og det ble ganske mye oppmerksomhet rundt det også, sier Madland. 

- Det er for å fange oppmerksomheten på en bolig som egentlig er ganske stusslig og kjedelig å ta bilde av i utgangspunktet. 

- Hvorfor ligger det appelsiner på gulvet?

- Det handle om å se størrelse. Når man tar bilde av helt tomme rom er det vanskelig å se størrelseforhold. Jeg liker småting som kan gjøre det litt mer spennende, og få litt mer oppmerksomhet. Og det er tydelig at det har gjort sin nytte også, sier Madland. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00