Boligannonsen til huset "Solgløtt" i Kappvegen 113 på Ridabu er litt utenom det vanlige. På flere av bildene er det en oppblåsbar flamingo, og i nesten samtlige rom ligger frukt strødd på gulvet. Siden annonsen ble lagt i tirsdag formiddag har den gått sin seiersgang på sosiale medier, og ved 21-tiden tirsdag kveld hadde FINN-annonsen blitt sett 78.513 ganger.

-  Er det så mange? Det var en gledelig nyhet. Det er skikkelig morsomt, sier eiendomsfullmektig Rebecca M. Madland i Aktiv Eiendomsmeglig, som står bak påfunnet.

- Det er jeg som har stylet den opp før salg, men tillatelse fra en selger som lot meg få lov til å gjøre det jeg ønsket. Jeg gjorde det samme med nabohuset da jeg solgte det i fjor, og det ble ganske mye oppmerksomhet rundt det også, sier Madland. 

- Det er for å fange oppmerksomheten på en bolig som egentlig er ganske stusslig og kjedelig å ta bilde av i utgangspunktet. 

- Hvorfor ligger det appelsiner på gulvet?

- Det handle om å se størrelse. Når man tar bilde av helt tomme rom er det vanskelig å se størrelseforhold. Jeg liker småting som kan gjøre det litt mer spennende, og få litt mer oppmerksomhet. Og det er tydelig at det har gjort sin nytte også, sier Madland.