Det var NRK Hedmark og Oppland som meldte dette søndag ettermiddag.

Vidar Gundersen ble meldt savnet 2. januar.

Leteaksjonen som nå gjenopptas ble avsluttet 23. januar. I formiddag var store letemannskaper i gang med letingen etter Gundersen.

Siden han ble meldt savnet av familie 2. januar lette politiet, med god hjelp fra en rekke frivillige organisasjoner lett, fysisk etter mannen.

De etterforsket hans bevegelser, og snakket med alle som kjenner mannen.

20-30 vil delta

NRK Hedmark og Oppland meldte søndag at letingen skulle ha vært tatt opp igjen rundt påsken, men at snøfall stoppet forsøket.

Nå gjøres det et nytt forsøk.

Frode Hjulstad i politiet sier til NRK at 20 til 30 personer fra politiet og Heimevernet vil delta i lteningen som starter mandag.

Hjulstad sier til NRK at det ikke har kommet inn nye sport eller opplysninger i saken.

INGEN SVAR

Bilen Gundersen hadde lånt, ble funnet langs Militærvegen i Løten.

Da leteaksjonen ble avblåst hadde politiet lett i miljøer der Gundersen oppholdt seg, uten å finne noen svar på hva som har hendt med ham.

Etterforskingsleder Bjørn Fredrik Monné ved Hamar politistasjon opplyser i januar til HA at politiet ikke hadde gjort noen funn, og ikke hadde kommet noe nærmere et svar på hva som har hendt med Hamar-mannen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.