Konserten med Astrid S på Gregers 17. november er utsolgt, melder Espen Solheim Røhne i bookingselskapet Venues.

Astrid S slapp tidligere i sommer sin EP «Party’s Over» EP og er for tida på svær turné i USA, UK og Europa. Snart er hun klar for Hamar og Gregers.

Astrid S har med låter som «Breathe», «2AM», «Such A Boy» og den nye singelen «Think Before I Talk» utviklet seg til å bli en av Norges mest populære unge popartister. Hun har vunnet Spellemannprisen for årets nykommer, ble nominert til Årets låt både i 2016 og 2015, og vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act 2015), for å nevne noe.

Utsolgte hus

– Vi hadde nok regnet med at denne skulle bli utsolgt ganske kjapt, sier Espen Røhne.

– Astrid S er jo Norges popdronning nå om dagen. Men selv om det var ventet, er det alltid artig når salget går så fort som dette, sier Espen Røhne. Med utsolgt hus på Gregers regnes 400 billetter. 

Astrid S slapp i sommer sin EP «Party’s Over» EP og er for tida på svær turné i USA, UK og Europa. Snart er hun klar for Hamar og Gregers.

Konserten med Astrid S på Gregers går samme kveld som den utsolgte konserten med Manowar på Scandic. Men mens Manowar trekker i hovedsak et utenbys publikum til Hamar, er 90 prosent av billettene til Astrid S solgt i Hamar-regionen, opplyser Røhne. 

Beatles-låter

En av konsertene som Jørn Nielsen gleder seg til i høst, er med The Cavern Beatles 24.11.

– Jeg tror aldri jeg har sunget så mye noen gang på en konsert som da de var her sist, sier Nielsen.

– For alle kan jo alle låtene. Og de har jo kopier av alt det tekniske utstyret The Beatles hadde. Og de er gode musikere.

Samme dag som Astrid S. spiller på Gregers, kommer Manowar til Scandic med konserten «The Final Battle World Tour». Her ble 1.500 billetter solgt på kort tid. Det betyr at det kommer til å bli mye folk på konsert i byen, både her og der, sier Espen Røhne i bookingselskapet Venues, som står bak både Monowar og Astrid S.

Dermed ligger det også an til at 17. november blir en god kveld for utelivet i Hamar. For av de 1.500 som skal på Manowar, er det kjent at 1.400 kommer fra andre deler av landet. Det kan bli livat utover kvelden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.