- Jeg hadde det veldig, veldig fint, sier en fornøyd Bugge Wesseltoft etter konserten på stupetårnet i Hamar lørdag morgen. 

-  Sånn som vi hadde lagd, og lagde, musikken så jeg for meg at publikum satt og så på at sjøen kom fram i lyset, og at musikken skulle liksom kle det. Vi ville at det ikke skulle være tusen ting hele tiden, men at det var stemninger og rytmer som bygger opp under opplevelsen, mer enn masse temaer og sånt. Jeg liker jo sånn musikk, og så får jeg håper at de som hørte på likte det også, sier Wesseltoft. 

Soloppgangskonserten, for andre gang i dag, ble klekket fram av trompetist og Festspillene i Elverums kunsteriske leder Ole Edvard Antonsen. Det var Antonsen selv som hoppet i det, med både konsert og svalestup ned i det som garanter var en iskald dukket i fjor, men i år stod han tørrskodd på land og nøt konserten. Han bemerket seg dog at Wesseltoft ikke gjorde reprise av badestuntet.

-  Nei, han hoppet ikke. Men så fikk han ikke t-skjorte heller. Jeg har en t-skjorte hvor det står "Jeg har hoppet fra stupetårnet!", ler Antonsen.