Ingredienser 4 porsjoner:

3 egg

1 dl sukker

3 dl kremfløte

5 gelatinplater

225 g rørt tyttebær

Slik gjør du:

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter.

2. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte.

3. Kok opp 1/2 dl vann og trekk kjelen til side. Ta opp gelatinplatene av vannet og klem forsiktig ut overflødig vann. Rør inn én og én plate det kokende varme vannet til all gelatinen er oppløst.

4. Hell den flytende gelatinen i en tynn stråle i fromasjen mens du rører godt.

5. Vend inn rørte tyttebær til slutt. Sett fromasjen kaldt. Vend litt i fromasjen når den begynner å stivne, slik at bærene blir jevnt fordelt, og hell den over i porsjonsskåler eller en serveringsbolle.

Hele tyttebær eller blåbær er dekorative som pynt.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00