Ingredienser 4 porsjoner:

400 g kjøttdeig eller karbonadedeig

1 løk

2 båter hvitløk

1 ss margarin til steking

1 boks hakkede tomater

4 ss ketsjup

2 ss worcestershiresaus

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts kvernet pepper

4 hamburgerbrød

4 salatblad

3 tomater i skiver

3 dl hvitost

Slik gjør du:

1. Finhakk løk og hvitløk. Stek kjøttdeig, løk og hvitløk sammen med margarin i en kjele over middels høy varme til det er brunet, 5–8 minutter.

2. Tilsett hakkede tomater, ketsjup og worcestershiresaus, og kok sammen til det tykner noe. Smak til med salt og pepper.

3. Fyll burgerbrød med salat, tomat og kjøttblanding. Topp med revet ost og legg den andre brødhalvdelen over.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00