Snadderpølse med fargerikt og sunt tilbehør! Her har vi toppet pølsa med en salsa av eple, selleri og syltede rødbeter. Friskt og godt!

4 stk snadderpølse

4 stk pølsebrød (hjemmelagde)

Eple- og rødbetsalsa:

100 gr syltede rødbeter

2 stk stilkselleri (stangselleri)

1 grønt eple

3 vårløk

2 ss finhakket frisk persille

1 båt revet hvitløk

saft og skall av 1⁄2 stk sitron

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

40 gr spirer

Slik gjør du:

1. Kutt rødbete, stilkselleri og eple i små terninger, vårløk i tynne skiver. Ha alt i en bolle sammen med finhakket persille og revet hvitløk. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

2. Skjær små skråsnitt på hver side av pølsene, da unngår du at de sprekker. Legg pølser på grillen og grill til de er pent gyllne rundt det hele, 2-3 minutter. Pølsene kan også stekes i en grillpanne eller vanlig stekepanne.

3. Varm pølsebrød og smør på kremost.

Anrett de varme pølsene i pølsebrødene, topp med eple- og rødbetsalat. Dryss over spirer ved servering. (Matprat.no)