Ingredienser 1 porsjon (18 horn):

18 skiver kokt skinke

36 skiver hvitost

2 egg til pensling

ev. 2 dl sesamfrø eller valmuefrø til pynt

Gjærdeig:

1 kg hvetemel

1 pose tørrgjær

2 ss sukker

1 ts salt

65 g margarin

2 1⁄2 dl melk

3 dl vann

Slik gjør du:

1. Ha alt det tørre i en bolle. Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 °C. Rør væsken godt inn i melblandingen i en kjøkkenmaskin. La deigen heve i 1 time, slå ned deigen og la den heve 1 time til.

2. Del deigen i tre. Kjevle ut runde pizzadeiger. Del dem i seks trekanter. Ha på skinkeskive og osteskive og rull hver trekant i sammen med den breieste delen først.

3. Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. La dem etterheve i ca. 20 minutter.

4. Pensle med vispet egg og strø over sesamfrø. La dem steke på 200 °C i 15–20 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.

(matprat.no)