Ingredienser 4 porsjoner:

4 grillete kyllinglår

350 g pastaskjell (ev. fersk gnocchi)

2 båter hvitløk

1 ss rapsolje

1 1⁄4 dl eplemost

3 ss pesto

3 dl matfløte

200 g aspargestopper, bønner eller små brokolibuketter

4 ss parmesan

Slik gjør du:

1. Varm kyllinglårene i ovn på 200 °C til de er gjennomvarme ca. 15 minutter.

2. Kok fersk gnocchi i ca. 5 minutter, tørket pasta i ca. 10 minutter. Hell av vannet.

3. Fres hvitløk i litt olje og tilsett eplemost, pesto og fløte.

4. Kok opp og la det koke noen minutter til sausen tykner.

5. Vend inn små aspargestopper, -bønner eller buketter av brokkoli. La grønnsakene bli gjennomvarme i sausen. Bland inn varm pasta.

Server kyllinglårene med pastaen.

Dryss revet parmesan og eventuelt urter.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00