Ingredienser 1 porsjon:

4 dl lunkent vann

25 g gjær

2 ss olje

1⁄2 ts salt

6 dl hvetemel

4 dl sammalt hvete, fin

Fyll:

1 dl pizzasaus

4 dl ferdigrevet ost

150 g kokt skinke, ferdig stekt kjøttdeig eller hakkede grønnsaker

Slik gjør du:

1. Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett olje, salt og mel. Kna deigen godt og la den heve i ½ time, eller til dobbel størrelse.

2. Kjevle ut deigen til et rektangel. Smør på pizzasausen og fordel fyllet og osten. Rull sammen leiven på samme måte som til en rullekake.

4. Skjær 3 cm brede stykker av rullen og legg på et stekebrett med bakepapir. Trykk eventuelt snurrene litt ned, så de blir bredere og ikke så høye). Etterhev i ca. 20 minutter.

5. Stek pizzasnurrene midt i stekeovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl snurrene litt på rist før de spises.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00