Ingredienser 2 porsjoner:

200 g kalkunbiff, ev. kylling-/ kalkunpålegg

1 ss olje

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

6 skiver brød

2 ss lettmajones

ca. 2 ss dijonsennep

ca. 1⁄2 pk. crispisalat

2 tomater i skiver

6 sylteagurker, hele, delt i to

1⁄2 rødløk i tynne skiver

Slik gjør du:

1. Stek kalkunbiff i skiver i olje i en panne/ på grill, 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

2. Rist brødskiver lett i en panne/ på grill. Smør skivene med majones og sennep.

3. Legg kalkun, salat, tomat, rødløk, sylteagurk og brød lagvis. Erstatt gjerne kalkunbiff med kyllingfilet eller pålegg av kalkun/ kylling.

4. Tre to spyd gjennom skivene og del sandwichen på midten.

Club sandwich smaker ekstra godt med stekte potetbåter og ketsjup.

(matprat.no)