Ingredienser 4 porsjoner:

500 g strimlet kyllingfilet

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts malt pepper

3 ss fransk sennep

3 egg

1 1⁄2 dl hvetemel

2 dl strøkavring

1 pose pommes frites

65 g ferdig blandet salat

2 dl remulade

Slik gjør du:

1. Bland krydder med sennep, og ha i kyllingstrimlene og bland godt sammen.

2. Pisk sammen eggene, og ha melet på en egen tallerken. Det samme med strøkavringen. Dypp hver kyllingstrimmel i egget, så i mel, så tilbake i egget og til slutt i kavringen.

3. Ovnsstek strimlene på et stekebrett med bakepapir. Stekes på 200 grader med varmluft, eller 220 grader med over- og undervarme i ca. 7 minutter.

4. Stek pommes frites etter anvisning på posen.

5. Server kylling med pommes frites, remulade og salat, gjerne i et kremmerhus av avispapir.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00