Mange spør seg om hvem som saboterte stortingsvedtaket om å felle inntil 32 ulver i Hedmark denne vinteren? Flere bør tre ut av skapet sitt, sikkert flere enn Venstres Ola Elvestuen.

Siden det tok sånn ulidelig lang tid før Helgesen kom tilbake med tilbakemelding til Stortinget om at NEI det kunne ikke bli noe av jakt innenfor ulvesona, da må noen virkelig ha lett med lys og lykte for å kunne sabotere stortingvedtaket som var et bredt forlik mellom flere partier. Venstre var ikke en del av dette forliket, hva nå enn de ønsket å oppnå med det. Men uansett har Elvestuen gått og muntret seg med naturmangfoldsloven mens andre igjen har muntret seg med Bernkonvensjonen. Hva sier så en i EU som har jobbet aktivt med Bernkonvensjonen i 30 år? Jo Fernandez Galiano sier rett ut at det er opp til norske politikere og avgjøre om ulvejakta, dette så lenge ikke stammens overlevelse er truet. Pr. dato er det ca 100 ulver i Norge iberegnet grenseflokkene, og i Sverige er det mange ganger flere, for ikke å snakke om Russland. Ergo er ikke ulvestammen på noen måte truet.

Tilbake til naturmangfoldsloven, for her må Elvestuen ha fortiet en god del, for der står også at både ØKONOMISKE og SOSIALE forhold skal tas hensyn til.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.