Jeg er stolt av å ha blitt lært opp til å benytte det vi har rundt oss. Vi hadde kjøkkenhage med grønnsaker og poteter, vi var I skogen og plukket bær. Og vi jaktet, så vi hadde vilt, og vi var på bygda og kjøpte/byttet til oss sau og gris.

Det meste I samfunnet henger sammen, utrolig nok. Vi må produsere mat eller varer for å ha noe å selge, bedrifter som bearbeider og distribuerer varer. Det blir det arbeidsplasser av, slik at folk tjener penger. Det må også til for at vi får mat og klær. Det offentlige er avhengige av noen skattekroner slik at vi får utdanning og helsetjenester. Også Berit Helberg er avhengig av å tjene til livets opphold sannsynligvis.

Her produseres det ren mat, det trengs også I en verden som sulter. Og vi har et klima som tilsier at vi ikke kan dyrke grønnsaker hele året og vi må importere. Spesielt hvis alle gjør som henne og spiser bare det, så må hele nordeuropa bygges om til drivhus som må fyres med kullkraft/atomkraft. Det er jo bærekraftig og fornuftig.

Og selv om vi har mye natur, så bor det faktisk folk her. Og det store flertallet som er for ulv, som hun henviser til, er nok en minimal gruppe Disney-lesere.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00