Rundt tusenårsskiftet opplevde vi hamarsinger et uvanlig kompaniskap av kapitalistisk virketrang og politisk radikalisme. Vår ordfører var den gang som nå Einar Busterud. Han slo sitt kloke hode sammen med utbyggeren Arthur Buchardts og fremmet forslag om å gi Buchardt Hamars arvesølv, Koigenstranden til utbygging av et storhotell. Til gjengjeld skulle Hamar få en etterlengtet kultursal. Det måtte den gang til en folkeaksjon for å få stoppet planene.

Koigen ble deretter utbygget til den perle alle synes den er i dag - og hvem var så straks på banen for å ta æren for det vellykkede resultat? Den som ikke vet det, kan jo gjette.

Nå er de samme herrer igjen i gang med planer om et storhotell - ikke bare stort - men fremfor alt høyt.

Med skrekkscenariet i London og dagens problemer med terror i friskt minne, synes jeg ikke noe om dette prosjektet. Jeg synes heller ikke Tjuvholmen er stedet for en ensom skyskraper ved Mjøsas strand. Derfor ber jeg politikerne finne på noe annet.

Hamar Frp

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.