Så Hamar er en ikke en «Gay Friendely»-by? Etter å ha lest dette, så må jeg si: Var det ikke noen som følte at det de skulle gripe inn? Noen må da ha oppfattet hva som forgikk? Eller er folk i Hamar enige i hva som forgikk? Gir blaffen? For fulle til å følge med?

Etter å ha lest det forekommende, er jeg ikke overasket. Og det er jo trist. For ikke så lenge siden var det en «drittunge» som hadde begynt på skolen. Og hva hadde han lært der? At «homo» var et skjellsord. Det lærer barn, i året 2015 var det vel. - Jeg gir opp, var min kommentar. To eldre søstre prøvde å pynte på det litt. Du vet ikke hvem som er etc.

Prester slutter som prester. De vil ikke tvinges til å gifte oss. Bare tenk hva det sier og hva folk da føler. Vi mistet vår «god» prest som ikke ville vie «dem». Pokker ta «dem». Så lykke til med dette, det er fortsatt et langt lerret å bleke.

Godt du er ung, Anette Trettebergstuen. Selv lurer jeg på hvor lang tid det vil ta for Hamar, hovedstaden i Innlandet. Glad jeg ikke bor der. Bare trist.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.