HA og Ringsaker Blad hadde henholdsvis 13. og 15. juni en informativ og omfattende skryteliste servert av radarparet rådmann og ordfører i Ringsaker. Vi blir presentert for kommunens mantra – vekst – som skal løfte kommunen til nye høyder.

En advarsel følger med! «De som lener seg tilbake vil tape». Jeg tillater meg å utfordre tospannet, ordfører/rådmann på et punkt: Er det jordvernalliansen og ganske mange andre som gremmes over at noe av suksesskriteriene skyldes nedbygging av dyrket jord – er det slike som oss man har i tankene på toppen på kommunebygget når man skriver om de «som lener seg tilbake»?

Hvis så er tilfelle, vil jeg befinne meg vel som tilbakelent. Kanskje tåler de fleste at økingen av folketallet i kommunen om 25 år er 40 - i stedet for 50 tusen? Kanskje kan veksten derved skje på andre arealer enn Norges beste matjord?

KrF-veteran

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.