Forrige uke kunne Hamar Arbeiderblad melde at Hamar kommune har inngått en visningsavtale med NRK om å sende åpningsshowet midt rett etter "gullrekka" fredag 14. mars. På programmet står artister som Silje Nergaard, Anders Baasmo Christiansen og Jan Eggum, og TV-showets programledere er Hilde Hummelvoll og Kåre Magnus Bergh.

Førstemann til mølla

Produsent Elisabeth Nord kunne i dag fortelle at de kommer til å selge billetter både til generalprøven og hovedforestillingen. Disse blir lagt ut for salg, blant annet på Hamar Kommunes egne hjemmesider og Hamar Kino den 4. februar.

Antallet tilgjengelige billetter hadde hun derimot lite informasjon om, og påpekte at flere av Kirsten Flagstad-salens 496 ordinære sitteplasser er forebeholdt sponsorer, samarbeidspartnere, TV-produksjonens mannskap og andre involverte.

- Hvor mange blir tilgjengelig for "mannen i gata"?

- Det vet jeg ikke enda.

- 200?

- Det er fortsatt uavklart. Det ligger på rådmannsnivå i forhold til hvor mange som er invitert. Majoriteten går til de som kjøper billetter på nettet.

- Gjelder det også hovedforestillingen?

- Ja, både generalprøven og hovedforestillingen.

7000 utenfor bygget

Nord har store håp om at alle de som ikke får billetter vil benytte muligheten til å stå utenfor kulturhuset, hvor kommunen kommer til å rigge opp en storskjerm.

- På 17. mai samles det jo 15.000 mennesker på Stortorget, så vi håper på å trekke 6-7 tusen, sier Nord.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.